Om pensionforalle.dk

Pensionforalle.dk gør dig klogere på pension. Bag pensionforalle.dk står ATP, som har samlet meget viden om pension gennem årene. Det er denne viden, vi gør tilgængelig for dig.

Som hele Danmarks pensionsselskab tager ATP ansvar for at være med til at sikre danskerne økonomisk tryghed i pensionsalderen. Og med til det ansvar følger ønsket om at gøre komplekst pensionsstof forståeligt, relevant og interessant for alle. 

Derfor har vi oprettet pensionforalle.dk, som er ATP's uvildige pensionsguide på nettet, hvor du finder masser af viden og tips om pension.

Inspiration og viden

Din opsparing til pension kan vise sig at være den vigtigste investering i dit liv! På pensionforalle.dk får du inspiration til at kaste et ekstra blik på din pension.

På pensionforalle.dk ruster vi dig til at træffe sikre valg om din pension. Helt konkret kan du:

  • læse artikler, der, inden for forskellige temaer, gør pension lidt nemmere at forstå
  • få tjeklister til, hvad du skal være opmærksom på, nu og på sigt - uanset hvor du er i livet
  • benytte forskellige værktøjer, som kan give dig indsigt på nye måder

 

Forbehold
Formålet med pensionforalle.dk er udelukkende at give overordnet, relevant viden om pension, uanset hvor man er i sit liv. Pensionforalle.dk yder ikke konkret rådgivning om pension. ATP påtager sig derfor ikke noget ansvar for tab som følge af eventuelle fejl i indholdet på pensionforalle.dk, tab som følge af dispositioner foretaget på baggrund af indholdet eller andre årsager.