Tilmeld nyhedsbrev

Er du tilmeldt nyhedsbrevet fra pensionforalle.dk, bliver du løbende holdt opdateret med nye pensionsregler og anden vigtig information om pension.

Som abonnent bliver du forsynet med viden, der kan være med til at ruste dig til at træffe sikre valg om din pension.

Nyhedsbrevet gør dig klogere på pension på flere måder. Du får gode råd, artikler med links til yderligere information og små videoer, der kan guide dig videre. Sidst, men ikke mindst, kan du teste din viden og vinde præmier i årets løb, når vi quizzer, fx i sommerkonkurrencen eller julekalenderen. 

I tilmeldingsformularen kan du læse, hvordan vi behandler dine personoplysninger, når du er tilmeldt pensionforalle.dk's nyhedsbrev. Vil du vide mere, kan du læse ATP Koncernens privatlivspolitik.

Bemærk, at der af sikkerhedsmæssige årsager er vandtætte skotter mellem den database, vi benytter til udsendelse af nyhedsbrevene, og de oplysninger, som ATP Livslang Pension har om alle medlemmer. Det betyder, at hvis et medlem af ATP Livslang Pension afgår ved døden, så videregiver ATP Livslang Pension ikke informationer om dødsfaldet til pensionforalle.dk. Efterladte med adgang til den afdødes e-mail kan i stedet benytte afmeld-linket nederst i nyhedsbrevet fra pensionforalle.dk eller kontakte os.