Få nyt om pension på din mail

Er du tilmeldt nyhedsbrevet fra pensionforalle.dk, bliver du løbende holdt opdateret med nye pensionsregler og anden vigtig information om pension.

Som abonnent bliver du forsynet med viden, der kan være med til at ruste dig til at træffe sikre valg om din pension.

Nyhedsbrevet gør dig klogere på pension på flere måder. Du får gode råd, artikler med links til yderligere information og små videoer, der kan guide dig videre. Sidst, men ikke mindst, kan du teste din viden og vinde præmier i årets løb, når vi quizzer, fx i sommerkonkurrencen eller julekalenderen. 

Nyhedsbrevet er for alle. Uanset om du er ung og lige har fået dit første job, er midt i livet, på vej på pension eller er gået på pension, er der viden at hente. Vi tilpasser indholdet, så du får netop den information, der vil være relevant for dig, der hvor du er i dit liv. Derfor er det vigtigt, at du svarer på spørgsmålet Hvor er du i livet?, når du tilmelder dig.

Det er let at afmelde nyhedsbrevet, hvis du ikke længere ønsker at modtage nyt om pension fra Pensionforalle.dk. Det kan du gøre ved at klikke på linket Afmeld nyhedsbrev nederst i nyhedsbrevet.

Her finder du også linket Ændre oplysninger, som du kan benytte, hvis du får ny e-mailadresse eller vil ændre status i forhold til, hvor du er i livet.

Du er også velkommen til at kontakte redaktionen på pensionforalle@atp.dk

Ønsker du at se, hvordan vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med nyhedsbrevet og i øvrigt, kan du klikke på linket: ATP Koncernens behandling af personoplysninger.

I tilmeldingsformularen kan du læse, hvordan vi behandler dine personoplysninger, når du er tilmeldt pensionforalle.dk's nyhedsbrev. Vil du vide mere, kan du læse ATP Koncernens privatlivspolitik.

Bemærk, at der af sikkerhedsmæssige årsager er vandtætte skotter mellem den database, vi benytter til udsendelse af nyhedsbrevene, og de oplysninger, som ATP Livslang Pension har om alle medlemmer. Det betyder, at hvis et medlem af ATP Livslang Pension afgår ved døden, så videregiver ATP Livslang Pension ikke informationer om dødsfaldet til pensionforalle.dk. Efterladte med adgang til den afdødes e-mail kan i stedet benytte afmeld-linket nederst i nyhedsbrevet fra pensionforalle.dk eller kontakte os.