Afkast og omkostninger - hvem er bedst?

Med værktøjet 'Fakta om pension' kan du sammenligne pensionsordninger fra forskellige pensionsselskaber.

Der er meget at holde styr på, hvis man gerne vil finde den bedste og billigste pensionsordning. Hjemmesiden Fakta om pension (åbner nyt vindue) gør det lettere at danne sig overblik over, hvilke pensionsselskaber som giver bedst afkast, og hvilke der har de laveste omkostninger.

Hjemmesiden, der er udviklet af brancheforeningen Forsikring & Pension, viser bl.a. nettoafkast, dvs. det beløb man rent faktisk får ind på sin opsparing efter at omkostningerne er fratrukket.

Den typiske pensionsordning

De pensionsordninger, du kan sammenligne på Fakta om pension (åbner nyt vindue), er pensionsordninger, en typisk kunde har i de forskellige selskaber. Sammenligningen er opdelt på forskellige typer af kunder. Du kan selv vælge kriterierne for sammenligningen: Alder, årlig indbetaling til pension og nuværende pensionsopsparing.

Oplysningerne kommer fra pensionsselskaberne

De oplysninger, du kan se på Fakta om pension, er leveret af det enkelte pensionsselskab og opdateres løbende.

Hvem er med?

Alle pensionsselskaber, der udbyder pensionsordninger gennem en arbejdsplads, er med på Fakta om pension.

Se oversigten her (åbner nyt vindue)

Din egen opsparing

De specifikke oplysninger om dine egne pensionsordninger finder du ved at logge på PensionsInfo.dk (åbner nyt vindue) eller på din personlige side via dit pensionsselskabs hjemmeside. Husk, at hvis du ønsker at se dine egen tal, skal du logge på med MitID.