Webtilgængelighed

Offentlige hjemmesider skal være tilgængelige for alle. Også for dig, der er svagtseende, blind, farveblind, lammet eller andet. At en hjemmeside er tilgængelig for alle betyder, at det skal være nemt at forstå indholdet på hjemmesiden, og den skal være nem at navigere rundt på.

Denne udgave af pensionforalle.dk synger på sidste vers. ATP, der står bag pensionsguiden, er i gang med at redesigne og videreudvikle nyt pensionforalle.dk, som forventes at se dagens lys sidst på året 2020. Det betyder, at den nuværende udgave af pensionforalle.dk, som blev udviklet i 2015, ikke lever op til Lov om tilgængelighed af offentlige organers websteder og mobilapplikationer (åbner nyt vindue).

Det er en uforholdsmæssigt stor økonomisk byrde at udbedre webtilgængeligheden på den nuværende udgave af pensionforalle.dk set i lyset af, at den nye hjemmeside snart udkommer. Webtilgængelighed er et vigtigt fokuspunkt i udviklingen af den nye hjemmeside. Derfor tester vi den nye hjemmeside op mod WCAG 2.1 AA inden lancering, så vi sikrer, at den bliver tilgængelig for alle.  

Her kan du se den nuværende webtilgængelighedserklæring (åbner nyt vindue). Erklæringen bliver opdateret ifm. lancering af den nye hjemmeside. 

Læs mere om webtilgængelighed på atp.dk (åbner nyt vindue)