Gik du glip af de bedste – se årets top 3’ere 2022

På pensionsforalle.dk følger vi ivrigt trafikken på sitet og den feedback, vi får i kommentarfeltet. Det er vigtig indsigt for os for at sikre, at vores pensionsguide altid er relevant for alle – uanset hvor man er i livet.

Senest har vi samlet set på, hvilke artikler der har været størst interesse for og hvilke værktøjer, som er benyttet af flest. Vi har samlet top 3’erne med det mest populære indhold blandt læserne på pensionforalle.dk i 2022.

Læs eller genlæs årets mest læste…

 

Nr. 1: Ny ret til at gå tidligere på pension

Jo før, du begynder at planlægge, hvornår og hvordan du gerne vil tage hul på dit liv på pension, jo bedre.

Hvis du har et ønske om at gå på pension, så snart det er muligt, kan du allerede seks år før din folkepensionsalder få afklaret, om du har ret til tidlig pension (Arne-pension) – og hvorvidt du i så fald vil kunne trække dig tilbage et, to eller tre år før din folkepensionsalder.

Læs om ordningen og se, hvilke betingelser du skal opfylde samt hvornår og hvor, du ansøger

 

Nr. 2: Alt om din ATP livslang Pension

Alt om din ATP Livslang Pension er samlet på borger.dk.

Og ’alt’ er ikke kun selve oversigten over, hvor meget du kan forvente at få udbetalt i ATP Livslang Pension… Det er også her, du fx kan få en oversigt over alle dine ansættelser. En god hjælp, hvis du er i gang med at opdatere dit CV eller ønsker overblik, hvis du overvejer at søge om retten til tidlig pension.

Vejviser til dit overblik

 

Nr. 3: Hvornår kan du få folkepension?

Hvornår du kan få folkepension, afhænger af din fødselsdato. Se din folkepensionsalder, og få overblik over, hvornår du skal søge folkepension – eller hvordan du kan udskyde den til senere.

Tjek din folkepensionsalder

 

Prøv selv årets mest benyttede værktøjer 

 

Nr. 1: Tjeklister

Overvejelser om pension bør være med dig hele livet. Hvilke tanker, du skal gøre dig, afhænger af, hvor i livet du er. Fa en skræddersyet tjekliste med konkrete tips og råd om, hvad du skal være opmærksom på – nu og på længere sigt, når det gælder netop din pensionsopsparing.

Vælg den tjekliste, der passer til dig

 

Nr. 2: Hvor gammel bliver du? Se din forventede levealder

Hvor længe lever du? Det er måske det vigtigste spørgsmål, når det kommer til pensionsplanlægning, og helt umuligt at svare på – heldigvis. ATP har opstillet en model for forventet levealder, der kan give dig et fingerpeg om, hvor mange år din pension skal række.

Find din alder i tabellen

 

Nr. 3: Pensionsprofilen – Sparer du nok op til pension?

Svar på et par spørgsmål om dig selv, og få vist, hvor meget andre, som ligner dig, i gennemsnit sparer op til pension.

Få også gode råd om, hvordan du i din situation kan få pensionsopsparingen til at række til det, du ønsker.

Prøv Pensionsprofilen