ATP giver tips til hvordan du får glæde af internettet
close

Svar og vind

Svar på spørgsmålet nedenfor og udfyld navn, telefonnummer og e-mail-adresse, hvis du har en. Så deltager du i konkurrencen om to ældrevenlige og køreklare dukaPAD tablet-pc'ere eller 20 gavekort til gavekortet.dk.

Det kan du vinde:
  • Hovedpræmier (2 stk.): dukaPAD tablet-pc, værdi 6.983 kr./stk. inkl. et års abonnement.
  • Gavekort (20 stk.) til gavekortet.dk, værdi 300 kr./stk.
Konkurrencespørgsmål

På pensionforalle.dk har vi en erfaringsvæg. Hvad kan du bruge den til?

Vælg én af de tre muligheder nedenfor.

Skrive om dine erfaringer, drømme og forventninger til livet som pensionist
Fortælle anekdoter fra dengang du var ung
Anmelde artikler

Dit fulde navn:*


Telefonnummer:*


E-mail-adresse, hvis du har en:


 

* Markerer at feltet skal udfyldes
Hvad er en dukaPAD?
dukaPAD er en ældrevenlig computer, som hjælper seniorer med at komme på internettet og få glæde af computerens og nettets mange muligheder. Også selvom man aldrig før har rørt en computer.

Konkurrencebetingelser
Konkurrencen kører til og med 3. februar 2013. Vinderne af hovedpræmierne modtager en dukaPAD tablet-pc, værdi 6.983 kr./stk. inkl. et års abonnement. Der trækkes desuden lod om 20 gavekort til gavekortet.dk, værdi 300 kr./stk. Vinderne bliver trukket umiddelbart efter konkurrencens udløb. Er du én af vinderne, får du direkte besked og modtager præmien på din adresse, som vi vil bede dig om at oplyse, når vi kontakter dig.

Vinderne bliver for en kort periode offentliggjort på pensionforalle.dk, efter konkurrencen er slut. Gavekortet gælder i 3 år fra udstedelsesdatoen ifølge dansk lovgivning. Derfor sletter ATP først navn og e-mail-adresse på vinderne efter 3 år. Ansatte hos ATP og deres familier kan ikke deltage i konkurrencen. Vi gør opmærksom på at præmierne ikke kan ombyttes til kontanter.

Jeg accepterer betingelserne