Tjekliste – til dig, som har en familie at sørge for

Livet er ikke en ensrettet gade. Nogle flytter sammen, bliver gift og får børn. Andre bliver skilt og skal splitte økonomien op og dele børnene. Det er en god idé at se på pensionen og forsikringerne omkring familien, hver gang der sker ændringer i familielivet.

Tjek ...

Vi anbefaler

Med dette tjek håber vi, at I har fået taget hul på denne fremtidssnak – snakken, som kan være svær at få prioriteret i en travl hverdag.

Vi anbefaler, at I jævnligt tager den vigtige snak om, hvorvidt I har sikret jer bedst muligt, hvis uheldet er ude, og om jeres pensionsopsparing passer til de drømme, I har for pensionslivet. At stifte familie er en stor og dejlig begivenhed, men man bør også tænke på de svære ting såsom skilsmisse, for tidlig død osv.

Find ud af mere

Læs mere under temaet Familieliv, hvor vi giver gode råd om, hvad du skal tage højde for omkring pension, når familielivet tager en drejning, og hvis det værste skulle ske: at du eller din partner dør…

Familieliv

NB Husk, at du, uanset hvor meget du har sparet op, får folkepensionens grundbeløb, når du bliver pensionist. Måske vil du også være berettiget til pensionstillæg og sociale ydelser, fx ældrecheck og boligydelse.

Læs mere på borger.dk

Tjeklisten er senest opdateret  23. maj  2019.